Development is the key to your success!

Alla tre med olika kompetenser som sammanvävts till ett världsledande koncept inom teknikutveckling av skridskoåkning med eller utan puck. Samtliga har vi ett mission att utbilda och utveckla människor, spelare, ledare men även föräldrar

Till detta tillför vi även ledarskapsutveckling, mentorsstöd, coachning individuellt av ledare och spelare.  Nutritionsplaner och mobilitets/off ice program.

I säsong så arbetar vi i enskilda klubbar där vi sköter teknikträning men även är stöd till ledare och klubbar i byggandet av en struktur och röd tråd för klubben.

Vi har även enskilda öppna skridsko/teknikpass och kontinuerliga camper.

Team JRM

Varför JRM?

Vi har gedigna bakgrunder för det arbete som krävs för att utveckla människor, i detta fall  spelare och ledare på alla nivåer. Vi har akademiska utbildningar inom områden beteenden, kommunikation och ledarskap. Väljer du oss så väljer du utveckling med ett visuellt resultat.

Jocke-Orange-Hat

Joachim Ahlgren-Bloom - Coach

Har arbetat inom AIK Ishockey i över 10 år.

Med AIKs Hockeygymnasium i 6 år.

Coach för SDE J18 i 5 år där 79 spelare på 5 år gick vidare och spelade div 1 eller bättre. 4 spelare gick hela vägen till NHL. 

Jobbat som utbildare för Stockholms, Svenska och Internationella Ishockeyförbundet.

Har jobbat med Svenska, Tyska och Schweiziska landslag. 

Elittränarutbildad.

Rankad som en av världens bästa Skills coacher 2021.

Mike-Ragge-Jocke

Roger Johansson - Coach
Presentation kommer.

Mike-Suit

Mikael Andersson - Coach

Har arbetat som chef inom polismyndighetens underrättelsetjänst under 20 år. På direkt, indirekt och strategisk ledningsnivå. Detta på internationell nivå både i Europa och Latin Amerika. I rollen som stöd till ledningsfunktioner, implementering av organisationer, utbildningsinsatser och projektledning.

Mike har universitetsutbildningar i beteendevetskap, ledarskap, kommunikation, straffrätt och civilrätt.

Han är utbildad mastercoach med certifiering från ICC och ICE. Han är också behaviourprofiler på beteendeverktyget DISC.

Han är executive coach för chefer och ledningsgrupper men jobbar också med högpresterande atleter inom ishockeyn och friidrotten.

Inom ishockeyn är Mike utbildad barn/junior- och seniorcoach av Svenska Ishockeyförbundet. Mike har också haft uppdrag som sportchef.

Dom senaste 25 åren har han jobbat med utbildning och kommunikativ utveckling för ledare och Atleter.

Min mission är din vision!

Intensity 

3 dagar med 3 ispass per dag. Vi har en struktur och en röd tråd genom hela utbildningen. Från pass 1 till pass 9.

Vi jobbar med skridskoteknik i olika former. Till detta så lägger vi på klubbteknik och puck kontroll. Hos oss ingår mycket kropps och corekontroll och fokus på kroppens balansmuskler. Ishockey kräver motorik och rythm och vår modell leder till en hållbar utveckling

I slutänden så gäller det att ha tid. Både mental och fysisk  balans  utmanas. Vi ger dig möjligheten att lyckas.

Mike-Action

HQC

I detta koncept så jobbar vi mer med klubba puck i skridskoåkningen.

Banor, små ytor, tävling, utmaning, en mot en, trafik i banan. Allt för att få teknikutvecklingen så match lik som möjligt. Även i denna form utmanar vi dig i samtliga övningar och i hög intensitet.

Jocke-Action-1
sv_SE