Om oss

Vårt mål är att utveckla spelare individuellt men vårt företagskoncept bygger på att vi kan ge er det som behövs för att ”lyfta” individ eller verksamhet. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom ishockeyn. Tillsammans med er så skräddarsyr vi ett koncept just för er som väljer vår unika produkt. Vi garanterar en individuell utveckling efter något av våra valda koncept. Alla individer är olika och detsamma gäller inlärning, vi använder oss därför av ett antal olika pedagogiker för att alla ska ha likvärdig förmåga att förstå övningarnas syften och mål. 

Jocke Ahlgren

Jocke Ahlgren

Coach

Jocke har både spelat och jobbat som ledare inom AIKs hockeyorganisation. Jocke har även under många år varit framgångsrik inom SDE:s organisation som tränare för elitlagen som årligen producerar spelare till landslag, SHL och allsvenska klubbar.

Han är elitlicensierad tränare med uppdrag från Internationella, Svenska och Stockholms, ishockey förbund. Jocke har arbetat med ett flertal landslag både Svenska som utländska. Alla uppdrag bygger på teknikutveckling och då främst gällande skridsko. Jocke har coachat Stockholms TV-pucklag och är även van ungdomstränare.

Hans  mål med  utveckling är att kunna sammanfläta tekniska färdigheter med uppmärksamhet, spelförståelse och hög intensitet.  Den enskilda spelaren är i fokus. Detta är Jockes och JRM:s varumärke.

Ragge Johansson

Ragge Johansson

Coach

Efter en lång karriär inom ishockeyn med spel i SHL, NHL och landslaget, OS guld och VM och SM medaljer jobbade Ragge inom Färjestad BK:s  organisation.

Han har drivit Ragges hockeyskola och Färjestad Reebok hockeycamp under många år.Han har även producerat  hockeycamper internationellt och varit aktiv som tränare i Färjestads ungdomsorganisation.

Han arbetar och har arbetat med backcoaching och scoutning på elitnivå i bl. a Mora IK.
Ragge är av föräldrar och barnen på camperna extremt omtyckt då han alltid har ett ord till alla.

Micke Andersson

Micke Andersson

Coach

Har sin hockeybakgrund i Färjestads ungdomsverksamhet, utbildad senior och ungdomstränare av Svenska ishockeyförbundet, har jobbat som både ungdomstränare och ungdomsansvarig inom ishockeyn i Stockholm området.

Micke har under många år arbetat, utbildat och föreläst både nationellt och internationellt inom områdena förhandling, kommunikation och personlig utveckling och då både för enskilda, grupper och ledare. Micke har arbetat som chef på direkt, indirekt och strategisk nivå. Han är certifierad ICC coach och certifierad som beteendeprofilerare på kommunikationsverktyget Extended D.I.S.C.

Detta kommunikationsverktyg används för personlig/team och ledarutveckling. Extended D.I.S.C. Används även vid rekrytering av personal och ledare. Micke har designat en unik och kostnadseffektiv rekryteringsprocess för ishockeyn. Micke har även arbetat som internationell projektledare och är certifierad enligt XLPM Props modellen.

SwedishEnglishRussian