Tjänster

Titta närmare på våra tjänster

Coaching

Vi har kompetens och erfarenhet att coacha lag och lagdelar på elitnivå, vi hjälper er även med utveckling inom detta område för era ledare.

Lag

Om ni som lag vill ha en helhetsläsning så hjälper vi er med detta. Det innebär allt från teknikträning för enskilda grupper av spelare eller till hela lag. Vi nivåanpassar träningen till era spelare för att de sedan ska få en lämplig utveckling. Vi arbetar med enskilda tillfällen eller återkommande under en hel säsong.

Individuell utveckling

Som spelare kan du kontakta oss för individuell utveckling, bli coachad både på isen och i livet (ICC coaching). Vi kan företräda dig i förhandlingar och vi bistår dig i din personliga utveckling. Naturligtvis gör vi en utvärdering av dig där även vi föreslår en utvecklingsplan anpassad efter dina speciella behov. Vi hittar tider och möjligheter för att det även ska passa din dag. Vad är ditt egentliga mål och har du potential och ambition att ta dig hela vägen? Vi har dessa erfarenheter och kunskaper i vår företagskonstellation.

iPad dokumentation

Vår erfarenhet är att återkoppling sker direkt på isen och vi använder därför Ipad för att kunna filma teknik och sedan med enkelhet kunna återkoppla till individen.

När man ser sig själv i en sekvens så visualiseras det man gjort på ett optimalt sätt. Med enkelhet kan man sedan optimera en teknik.

Beteendeprofilering

Vi rekrytering av spelare så är det viktigt att man får rätt man på rätt plats, vi har lång erfarenhet av rekrytering, beteendeprofilering och grupputveckling. Detta sker i en unik process där beteendeprofileringen är grunden för hur kommunikationen kommer att bli i ny eller redan existerande grupp. Denna modell är den mest kostnadseffektiva investering som klubben genomför.

Med vår modell exkluderar ni snedrekryteringar, vi tar fram det lämpligaste objektet efter er beställning. Vi kan även bistå med kunskap gällande tränarteam och konstellationers sammansättningar. Vi arbetar här med beteendeprofilering efter en kommunikationsmetodik som heter D.I.S.C. profilering.

SwedishEnglishRussian