JRM Summer Camps i Karlskoga 2020

Nu släpper vi platserna för JRM Summer Camps i Karlskoga 2020!

JRM återvänder till Karlskoga även under sommaren 2020 för att köra våra olika camper.

I år kommer vi att köra massor av camper inklusive en nyhet eller vad sägs om:

  • JRM Youth Camp 13-15 juli
  • JRM Players Development Pay & Play Camp 16-18 juli
  • JRM Girl’s Development Camp 16-18 juli
  • JRM HQC Camp 20-22 juli
  • JRM Intensity Camp 24-26  juli och/eller 27-29 juli och/eller 31 juli-2 augusti.

Vi kör alltså sju (!!!) stycken camper under juli månad i Nobelhallen i Karlskoga. Och du har chansen att säkra din plats redan nu.

 

JRM Youth Camp – För spelare födda 2011 och äldre-

JRM Youth Camp är campen för de allra yngsta JRM:arna. Här fyller vi hallen med supertaggade och motiverade ungdomar. Det är en tredagarscamp som vänder sig till spelare födda 2011 och yngre. Grupperna kommer vara ålders- och nivåanpassade för att ge varje individ bästa möjliga utveckling. Dagarna inleds med ett skatingpass följt av ett teknikpass med mycket klubba/puck för att sedan avslutas med spelpass i olika former. Pris för denna camp är 3 250kr.

JRM High Quality Camp – Spelare födda 05 och äldre

JRM High Quality Camp är en utveckling av vårt Intensity koncept. Till vårt uppskattade skridskoutvecklingsprogram har vi nu tillfört klubbteknik. Tre ispass om dagen som är späckade med teknikutveckling. Till detta lägger vi också rörlighetsträning där ni får lära er övningarna som ni kan köra under hela säsongen. Rörligheten är en viktig del av din utveckling och du som individ är alltid i fokus. Den här campen riktar sig till U16-spelare och äldre. Tre ispass + ett rörlighetspass per dag ingår och ni får självklart två mellanmål, lunch och en speciell JRM-tischa! Priset för denna camp är 3 495kr.

JRM Players Development Pay and Play

Pay & Play är för er som vill spela mycket. Under första ispasset jobbar vi med tekniken. Vi tar sedan med oss denna kunskap in i två spelpass. Detta sker i olika former och allt för att utveckla dina färdigheter på isen. Mellanmål, mat och en tröja
ingår! Yngsta gruppen för spelare födda 2009 och äldre. Pris för denna camp är 3 250kr och då ingår två mellanmål, lunch + en JRM hoodie!

JRM Girl’s Development Camp – Hockeycamp för tjejer

Vi kommer även i år att fortsätta med JRM Girl’s Development Camp, en hockeycamp helt inriktad mot er hockeytjejer. Campen innehåller ett skatingpass och två pass inriktade mot spel och klubba/puck. Vi fortsätter att bygga ihop våra ispass med rörligheten. Detta är en otroligt viktig del av en spelares utveckling. Vår röda tråd genomsyrar hela campen. Till det vill vi alltid ha en kommunikativ coach som kan ge konstruktiv feedback både på och vid sidan av isen. Allt för att du som ishockeyspelare ska kunna ha optimal utveckling. Pris för denna camp är 3 250kr och då ingår två mellanmål, lunch.

JRM Intensity Camp – Spelare födda 08 och äldre

JRM Intensity Camp kommer i år köras x tre tredagarscamper(!). 24-26/7, 27/7-29/7 samt 30/7-2/8. Intensity Camps är vårt trademark och vi garanterar en individuell utveckling under dessa dagarna. Dessa camper gästas av både pojklagsspelare och etablerade spelare från Hockeyallsvenskan, SHL och NHL. Det som spelarna har gemensamt är viljan att utvecklas. Vår ismentor är naturligtvis Joachim Ahlgren. På isen har vi coacher med lång erfarenhet för att kunna jobba med individuell utveckling. Ni får återkoppling och feedback i realtid. Lunch, mellanmål och JRM-tischa ingår givetvis! Pris för denna camp är 3 495kr.

Boka er plats nedan!

Del 1 av JRM Intensity Camp är numer fullbokad!

Vid anmälan kommer ni skickas till Paypal för att betala en anmälningsavgift på 1 000 kr. Resterande belopp kommer faktureras via Paypal och ska betalas senast den 30/5.

Dina uppgifterSkriv spelarens namn härSkriv din email härSkriv din förening härSkriv din position härSkriv ditt födelseår härNotera eventuella allergier här


Välj dina camper och slutför registrering här


JRM Youth Camp 13-15/7 <b>pris 3.250kr</b>JRM Pay & Play Camp 16-18/7 <b>pris 3.250kr</b>JRM Girls Development Camp 16-18/7 <b>pris 3.250kr</b>JRM Intensity Camp 27-29/7 <b>pris 3.495kr</b>JRM Intensity Camp 31/7-2/8 <b>pris 3.495kr</b>

Välj dina camper
SwedishEnglishRussian