JRM Summer Camps i Karlskoga 2019

Nu släpper vi platserna för JRM Summer Camps i Karlskoga 2019!

JRM återvänder till Karlskoga även under sommaren 2019 för att köra våra olika camper.

I år kommer vi att köra fler camper än någonsin, eller vad sägs om:

  • JRM Youth Camp 8-10 juli och/eller 15-17 juli
  • JRM High Quality Camp 11-13 juli
  • JRM Development Camp 19-21 juli
  • JRM Girl’s Development Camp 19-21 juli
  • JRM Intensity Camp 22-24 juli och/eller 25-27 juli och/eller 28-30 juli

Vi kör alltså åtta (!!!) stycken camper under juli månad i Nobelhallen i Karlskoga. Och du har chansen att säkra din plats redan nu.
Om ni dessutom bokar och betalar innan jul så får ni 300 kr rabatt på er camp!

 

JRM Youth Camp – Spelare födda 08-10

JRM Youth Camp är campen för de allra yngsta JRM:arna. Här fyller vi hallen med supertaggade och motiverade ungdomar. Det är en tredagarscamp som vänder sig till spelare födda 2008-2010. Grupperna kommer vara ålders- och nivåanpassade för att ge varje individ bästa möjliga utveckling. Dagarna inleds med ett skatingpass följt av ett teknikpass med mycket klubba/puck för att sedan avslutas med spelpass i olika former. Pris för denna camp är 3 000 kr.

JRM High Quality Camp – Spelare födda 04 och äldre

JRM High Quality Camp är en utveckling av vårt Intensity koncept. Till vårt uppskattade skridskoutvecklingsprogram har vi nu tillfört klubbteknik. Tre ispass om dagen som är späckade med teknikutveckling. Till detta lägger vi också rörlighetsträning där ni får lära er övningarna som ni kan köra under hela säsongen. Rörligheten är en viktig del av din utveckling och du som individ är alltid i fokus. Den här campen riktar sig till U16-spelare och äldre. Tre ispass + ett rörlighetspass per dag ingår och ni får självklart två mellanmål, lunch och en speciell JRM-tischa! Priset för denna camp är 3 450 kr.

JRM Development Camp – Spelare födda 05-07

JRM Development Camp innehåller alltid ett skatingpass och två pass inriktade mot spel och klubba/puck. Vi fortsätter att bygga ihop våra ispass med rörligheten. Detta är en otroligt viktig del av en spelares utveckling. Vår röda tråd genomsyrar hela campen. På vår Development Camp har vi alltid många spännande gästcoacher som oftast spelat på absoluta världsnivå. Till det vill vi alltid ha en kommunikativ coach som kan ge konstruktiv feedback både på och vid sidan av isen. Allt för att du som spelare ska kunna ha optimal utveckling. Pris för denna camp är 3 550 kr och då ingår två mellanmål, lunch + en JRM hoodie!

JRM Girl’s Development Camp

Parallelt med Development Camp kommer vi år att fortsätta med JRM Girl’s Development Camp. En camp helt inriktad mot er hockeytjejer. Campen innehåller ett skatingpass och två pass inriktade mot spel och klubba/puck. Vi fortsätter att bygga ihop våra ispass med rörligheten. Detta är en otroligt viktig del av en spelares utveckling. Vår röda tråd genomsyrar hela campen. På vår Development Camp har vi alltid många spännande gästcoacher som oftast spelat på absoluta världsnivå. Till det vill vi alltid ha en kommunikativ coach som kan ge konstruktiv feedback både på och vid sidan av isen. Allt för att du som spelare ska kunna ha optimal utveckling. Pris för denna camp är 3 550 kr och då ingår två mellanmål, lunch + en JRM hoodie!

JRM Intensity Camp – Spelare födda 07 och äldre

JRM Intensity Camp kommer i år köras x tre tredagarscamper(!). 22-24/7, 25-27/7 samt 28-30/7. Intensity Camps är vårt trademark och vi garanterar en individuell utveckling under dessa dagarna. Dessa camper gästas av både pojklagsspelare och etablerade spelare från Hockeyallsvenskan, SHL och NHL. Det som spelarna har gemensamt är viljan att utvecklas. Vår ismentor är naturligtvis Joachim Ahlgren. På isen har vi coacher med lång erfarenhet för att kunna jobba med individuell utveckling. Ni får återkoppling och feedback i realtid. Lunch, mellanmål och JRM-tischa ingår givetvis! Pris för denna camp är 3 450 kr.

ANMÄL ER HÄR!

Efter att ni anmält kan ni direkt välja att betala antingen anmälningsavgiften om 1 000 kr direkt till höger här eller betala hela campen på en gång. Betalar ni anmälningsavgiften är ni garanterade plats och får en faktura om resterande belopp som ska vara betald senast 1/6 2019.

Intensity Camp nummer 1 & 2 är fullbokade!

Dina uppgifterSkriv spelarens namn härSkriv din email härSkriv din förening härSkriv din position härSkriv ditt födelseår härNotera eventuella allergier här


Välj dina camper och slutför registrering här


JRM Youth Camp 8-10/7 <b>pris 3.000kr</b>JRM HQC Camp 11-13/7 <b>pris 3.450kr</b>JRM Youth Camp 15-17/7 <b>pris 3.000kr</b>JRM Development Camp 19-21/7 <b>pris 3.550kr</b>JRM Girl's Development Camp 19-21/7 <b>pris 3.550kr</b>JRM Intensity Camp 28-30/7 <b>pris 3.450kr</b>

Välj dina camper
[et_pb_paypal_button _builder_version=”3.17.5″ pbm_list=”19345″ button_alignment=”center” /]
SwedishEnglishRussian