JRM Players Development Pay & Play

i Sollentuna 27-28/2 2020

Nytt koncept från JRM Skates & Skills

JRM Players Development Pay & Play är ett nytt koncept som är till för dig som vill slipa på tekniken. Vi kör ett pass och går genom teknikövningar för att sedan använda oss av detta i grupp på små ytor.

Platserna är limiterade och grupperna åldersindelade.

Åldrar från 2010 till senior.

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför betalas hela summan direkt vid anmälan. Avgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

Anmäl er här!Skriv spelarens namn härSkriv din email härSkriv din förening härSkriv din position härSkriv födelseår härSkriv eventuella allergier här


JRM Players Development Pay & Play Sollentuna 2020 <b>2.500kr</b>

Välj camp
SwedishEnglishRussian