JRM Höstlovscamp

i Kristinehamn 30/10-1/11 2020

JRM Höstlovscamp i Kristinehamn!

Som vanligt kör vi vår traditionella höstlovscamp. Detta år kör vi i Kristinehamn i Värmland. Tre dagar 30-31 oktober och 1 november. Vi kommer att jobba med att utveckla din skridsko- och klubba/puckteknik och att få in intensiteten i momenten.

Hos JRM är alla välkomna och vårt unika koncept gör att både ungdomsspelare och seniorspelare kan dela isen. Från pass ett till pass nio så har vi en röd tråd i det vi gör. Individuell utveckling är för oss viktigt och det innebär att du som spelare är viktig för oss.

Tre ispass om dagen och ett rörlighetspass kommer vi att leverera. Ni får naturligtvis mellanmål och lunch.

Priset för denna camp? 3.495kr. Som hittat.

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför betalas hela summan direkt vid anmälan. Avgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

Anmäl er här!  Skriv spelarens namn här  Skriv din email här  Skriv din förening här  Skriv din position här  Skriv födelseår här  Skriv eventuella allergier här


  JRM Höstlovscamp Kristinehamn 30/10 - 1/11 2020 <b>3.495kr</b>

  Välj camp
  SwedishEnglishRussian