JRM Friday Skate

i Segeltorp med start 4/9 2020

JRM Friday Skate är tillbaks!

Äntligen kör vi igång igen i Segeltorp. Vi tar din teknikträning till nästa nivå. Missa inte att utveckla din skridskoteknik och utveckla din teknik med klubba/puck. Vi på JRM jobbar över hela världen med att utveckla enskilda spelare, grupper och lag.

JRM Skates and Skills är för alla och vår modell gör det möjligt att samtidigt ha ungdoms och seniorspelare på isen. Detta gör vår modell unik och från första till sista passet finns en röd tråd i vad vi utvecklar hos just dig.

Hos oss på JRM är kommunikationen viktig och att du får svar på dina frågor. Vi hjälper till med individuella utvecklingsplaner och du kan även få tillgång till Exclusive konceptet. I detta för dig designat koncept, följer vi dig under hela säsongen. Ring eller maila för offert.

Välkomna till 7 + 7 utvecklande ispass med JRM Skates and Skills AB.


Del 1 – 3.000 kr
4, 11, 18, 25 september. 2, 9 och 16 oktober.
Tid: 16:00 – 17:00

Del 2 – 3.000 kr
23 oktober. 6, 13, 20 och 27 november. 4 och 11 december.
Tid: 16:00 – 17:00

PAKETPRIS för bägge delarna 5.500kr!

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför betalas hela summan direkt vid anmälan. Avgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

Anmäl er här!  Skriv spelarens namn här  Skriv din email här  Skriv din förening här  Skriv din position här  Skriv födelseår här  Skriv eventuella allergier här


  Friday Skating 23/10 - 11/12 2020 <b>3.000kr</b>

  Välj camp
  SwedishEnglishRussian