JRM-dagen

i Norrtälje, 30 maj 2020

Årets höjdpunkt – JRM-dagen i Norrtälje 30/5 2020!

Lördagen den 30 maj kommer vi att erbjuda våra trogna gäster möjligheten till 3 hög kvalitativa ispass designade av Jocke Ahlgren.

Föreläsning gällande mental träning och hur man coachar sig själv mot framgång med Micke Andersson.

Roger ”Ragge” Johansson kommer att prata om vad som krävs för att nå hela vägen och frågor kring vad man skall tänka på inför HG Hockey Gymnasium. Vad tittar agenterna på och vad kan man själv göra för att bli så bra som möjligt. Ragge arbetar idag inom Färjestad BK:s organisation.

Självklart ingår mellis och lunch. Varmt välkomna till JRM-dagen!

Samtlig verksamhet sker i samråd med direktiv från folkhälsomyndigheten.
Våra sammankomster sker antingen utomhus eller i ytor med 2 meters mellanrum.

Byte gärna om före ni anländer och tillbringa minimal tid vid omklädningsytorna.
Föräldrar får ej vistas bland spelarna i hallen. Begränsat antal platser.

Vi syns snart!

Priset som gäller är 1.250 kr.

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför betalas hela summan direkt vid anmälan. Avgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

Anmälan stängd!

 

SwedishEnglishRussian