JRM Christmas Camp 22/12 2020

i samarbete med Sollentuna Hockey

Nu dags för JRM Christmas Camp!

Ho, ho, ho! Julen närmar sig med stormsteg och traditionsenligt kör vi JRM Christmas Camp. Denna gång håller vi skatingverkstaden öppen i Sollentuna den 22 december. Vi kommer att köra tre skatingpass och ett off-icepass för att riktigt få er i julstämning även hockeymässigt. Som vanligt är det begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Fira in julen med oss i Sollentuna genom att
anmäla er via hemsidan som vanligt.

JRM Skates and Skills är för alla och vår modell gör det möjligt att samtidigt ha ungdoms och seniorspelare på isen. Detta gör vår modell unik och från första till sista passet finns en röd tråd i vad vi utvecklar hos just dig.

Hos oss på JRM är kommunikationen viktig och att du får svar på dina frågor. Vi hjälper till med individuella utvecklingsplaner och du kan även få tillgång till Exclusive konceptet. I detta för dig designat koncept, följer vi dig under hela säsongen. Ring eller maila för offert.

Priset som gäller är 1.295kr! Campen är öppen och tillgänglig för spelare födda 2005 och yngre för att följa myndigheternas riktlinjer.

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför betalas hela summan direkt vid anmälan. Avgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

Anmäl er här!  Skriv spelarens namn här  Skriv din email här  Skriv din förening här  Skriv din position här  Skriv födelseår här (Endast födda 2005 och yngre)  Skriv eventuella allergier här


  JRM Christmas Camp Sollentuna <b>1.295kr</b>

  Välj camp
  SwedishEnglishRussian