JRM Intensity Camp

i Finspång 23-25/2 2018

23-25/2 2018 i Finspång kör JRM Skates and Skills tredagars Intensity Camp. Detta gör vi i samarbete med vår off-ice partner Magnus Liljeblad 3D Function.

Vi erbjuder tre utmanande och intensiva ispass och ett rörlighetspass i 3D Function anda varje dag.

I campen ingår även två mellanmål och en lunch. Campen riktar sig till spelare födda 2008 och äldre.

Dagens ishockey ställer höga krav på spelarna. Rörligheten är en viktig del av din utveckling och du som individ är alltid i fokus. Vi kommer kunna ge dig individuell feedback på dagarna och hightlighta vad vi ser som utvecklingspotentialer.

Vårt pris till er 3.250 kr

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför erläggs anmälningsavgift om 1.000 kr vid anmälan. Avgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Betalning sker till Plusgiro 71 77 92-6 alternativt Bankgiro 552-1224. Betalningsmottagare är JRM Skates & Skills. Märk betalningen med spelarens namn och ”FINSPÅNG”. Anmälningsavgiften räknas efter detta bort från slutbetalning som ska ske senast 20/1 2018 och innebär då 2.250 kr.

Vi har även möjlighet att skicka en faktura via PayPal på hela summan som kan betalas med ert kort.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

 

Anmäl er här!

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Klubb (obligatorisk)

Födelseår (2008 och äldre) (obligatorisk)

Övrigt/Allergier

 

SwedishEnglishRussian