JRM HQC Camp

 

2-4 mars 2018 i Arvika

 

Nu lanserar vi HQC-konceptet även för er födda 2008 och äldre!

Vårt nya koncept HQC är utveckling av vårt intensity koncept. Till vårt redan uppskattade skridskoutvecklingsprogram lägger vi nu till klubbteknik.

Under dessa tre dagarna arbetar vi med tre ispass om dagen späckade med teknikutveckling. Till detta lägger vi ett rörlighetspass. Här får du övningar som du under säsongen kan fortsätta köra.

Dagens ishockey ställer höga krav på spelarna. Rörligheten är en viktig del av din utveckling och du som individ är alltid i fokus. Vi kommer kunna ge dig individuell feedback på dagarna och hightlighta vad vi ser som utvecklingspotentialer.

Denna camp riktar sig till spelare som vill ta det extra steget. I campen ingår 3 ispass per dag och ett rörlighetspass. Två mellanmål och lunch serveras och ni får självklart en JRM-tröja.

Vårt pris till er 3.450 kr

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför utgår en anmälningsavgift om 1 000 kr för att garantera plats. Anmälningsavgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Detta dras naturligtvis av mot totalpriset på campen. Betalning sker till Plusgiro 71 77 92-6 alternativt Bankgiro 552-1224. Betalningsmottagare är JRM Skates & Skills. Märk betalningen med spelarens namn och ”HQCARVIKA”.

Vi har även möjlighet att skicka en faktura via PayPal på hela summan som kan betalas med ert kort.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikations verktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

Anmäl er här

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Klubb (obligatorisk)

Position (obligatorisk)

Campval (obligatorisk)
HQC Camp fre-sön(2008 och äldre)

Födelseår (obligatorisk)

Övrigt/Allergier

SwedishEnglishRussian