JRM Intensity Camps

22-24/7, 26-28/7 och 29-31/7 2018 i Karlskoga

Vecka 30 genomför vi tre (!) tredagars Intensity Camps i Karlskoga. Första delen går av stapeln söndagen 22/7 till tisdagen 24/7, andra delen går från torsdagen 26/7 till lördagen 28/7 (FULLBOKAD) och tredje delen går från söndagen 29/7 till tisdagen 31/7 2018.  . Detta är vårt varumärke och vi garanterar en individuell utveckling under dagarna. Vi erbjuder fyra ispass om dagen i högt tempo.

Dessa camper gästas av både pojklagsspelare och etablerade spelare från allsvenskan, SHL och NHL. Det gemensamma som alla spelarna har är intresset för att utveckla sig själv. Vår ismentor är naturligtvis Joachim Ahlgren. På isen finns coacher med lång erfarenhet för att kunna jobba med individuell utveckling. Ni får feedback och direktåterkoppling i realtid. Lunch, mellanmål och JRM tischa ingår.

Vi strävar efter att jobba med spelare födda 2005 och äldre.

Pris 3.250 kr

Som vanligt är antalet platser begränsade och därför utgår en anmälningsavgift om 1 000 kr för att garantera plats. Detta dras naturligtvis av mot totalpriset på campen.

Anmälningsavgiften betalas inom 3 arbetsdagar. Om inte betalning inkommit släpps platsen fri.

Vi har även möjlighet att skicka en faktura via PayPal på hela summan som kan betalas med ert kort.

Betalning sker till Plusgiro 71 77 92-6 alternativt Bankgiro 552-1224. Betalningsmottagare är JRM Skates & Skills. Märk betalningen med spelarens namn och 30.1, 30.2 alt. 30.3.

Dagens ishockey ställer mycket höga krav på spelarna. Den mentala påverkan är stor och en spelare som är i harmoni med sig själv och ishockeyn är en vinnare. För er som funderar på att bli ännu bättre så finns Micke Andersson på plats. Han är certifierad ICC Coach och beteendeprofilerare på kommunikationsverktyget D.I.S.C. Han har 20 års erfarenhet av samtal i högpresterande miljö. Det finns möjlighet att träffa Micke som kan berätta om processen och hur man optimerar sig ytterligare.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ÖNSKAR

JOCKE, RAGGE OCH MICKE

 

DEL 1 & DEL 2 ÄR FULLBOKADE!

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Klubb (obligatorisk)

Position(obligatorisk)

Campval (obligatorisk)
29-31/7 (-06)

Födelseår (obligatorisk)

Övrigt/Allergier

SwedishEnglishRussian